Home

News

Gratis SSL support bij al onze pakketten

Vanaf 1 juli 2017 leveren we gratis SSL (=HTTPS) support bij al onze SHOUTcast streams en webhosting pakketten. Waarom is SSL nodig? SSL is nodig voor een veiliger en meer privacy gericht internet. Het is daarom van belang om je website te beveiligen met HTTPS / SSL. Je komt dan niet alleen hoger in de resultaten van Google terecht, maar internet browsers tonen dan ook een mooi groen veiligheidsslotje in beeld, welke aantoont dat je een beveiligde website hebt. Zonder beveiligde website, gaan browsers lelijke meldingen weergeven, variërend van teksten als "Onveilige website" tot een grote rode waarschuwing midden in beeld. De ontwikkelaars van browsers hebben aangegeven dit beleid verder door te zetten, dus is het van belang om je website zo snel mogelijk correct te beveiligen middels SSL. 

More

Radio d'Huzes | 31 mei en 1 juni 2017

Digiplay.nl levert online STL streams en streams naar luisteraars met een totale capaciteit van 32000 luisteraars aan Radio d'HuZes. Radio d'HuZes is een samenwerkingsverband tussen een aantal lokale omroepen in Nederland.

More

Rientjes Mavo (Maarssen) steunt Serious Request

De laatste week voor de kerstvakantie gaan leerlingen en docenten geld in zamelen tegen kindersterfte door longziekten. Ze steunen daarmee de landelijke actie van 3FM. De Rientjes Mavo heeft o.a. haar eigen "Glazen Huis". Adjunct-directeur De heer Slaats gaat van 19 t/m 23 december muziek draaien tijdens Serious Rientjes Request, in de hal van de school.

More
Page 1 of 3> >>
Next page: Producten